Segon Exercici PU

Segon Projecte-Segon Trimestre-Projectes U 

HOUSING

Reforma i ampliació de l’estació del funicular de Vallvidrera (Vallvidrera Superior) per a habitatge pel guarda.El procediment de l’exercici consisteix en conèixer i apropiar-se del l’estació del funicular tal i com s’ha realitzat enl’anterior exercici i un cop après l’edifici rehabilitar-lo com a habitatge pel guarda i la seva família amb algun membre amb mobilitat reduïda. (grup de 4 persones).

La proposta bascúla entre l’estudi de la millor tradició arquitectònica moderna, el seu context històric, cultural, polític,social i tecnològic i la des-sacralització dels mites de l’arquitectura entenent que innovar es re-escriure la tradició.L’exercici ha de servir a incorporar en l’alumne la metodologia per entendre l’arquitectura que l’ha precedit i a lavegada per intentar aportar-hi un model mental que la incorpori a la nostra contemporaneïtat en el context de lesdemandes socials del nostre temps. No es tracta l’estació, si no reflexionar sobre el fet projectual de l’edifici i aportarsensibilitat i respecte, però també amb innovació i sentit social per, en lo possible, adaptar-lo a la nostra realitat contemporània.

La durada de l’exercici es de 6 setmanes. (4 Febrer al 12 de Març)

  

Anuncios

Un Comentario

  1. Luis Torres Blanco

    No se donde tendria que mandar esto asi que lo escribo aqui y que lo recoja el encargado del blog

    en la pagina http://arquidocs.blogspot.com estan algunos de los croquis para descargar en español/ingles, están en pdf y pesan unos 77mb o así.

    un saludo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: